Portada >  > Festival

Festival

La Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània POLIRÍTMIA és una iniciativa que sorgeix de la necessitat de recuperar un festival de referència protagonitzat per la nostra tradició musical i que pose en pràctica bona part dels objectius establerts al Pla Estratègic Fes Cultura 2016-2020 (la cooperació interinstitucional, la territorialització, la internacionalització i la democratització i accés a la cultura).

Però Polirítmia és molt més que una plataforma d'exhibició de concerts, llança un programa formatiu de propostes musicals i dancístiques de caràcter tradicional mediterrani que farà d'aplec professional i formatiu d'artistes i docents. Volem aproximar al públic, tant des de l'aula com al carrer, la diversitat de les expressions de l'àmbit cultural mediterrani. Enguany fem conviure les músiques de Creta amb la dansa tradicional valenciana; els ritmes ibèrics i del Mitjà Orient amb el cant polifònic georgià d'arrels turques i armènies; la construcció d'instruments mediterranis com el rabab d'Afganistan amb el cant d'estil de la nostra terra.

De la cultura local fins a la global i a l'inrevés, sense perdre la nostra referència i el nostre destí, una idea de la Mediterrània que fa conviure els pobles del nord i del sud.

CRÈDITS
Poliritmia. Trobada de músiques i danses de la Mediterrània
Una producció de l'Institut Valencià de Cultura i del CEFIRE, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, la Universitat de València, Diputació de València i la Mostra Viva
Direcció Artística: Rafel Arnal
Coordinació: Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l'IVC
Coordinació pedagògica: CEFIRE de Torrent
Producció: Maria Romero (UV), Paco Montesinos (Ajuntament de València)
Imatge i disseny gràfic: Lledó Queral i Pepa Ortiz
Disseny i maquetació del llibret: Enric Redón
 

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info