Portada >  > programació > Sons d’embat

04 de juliol de 2021

Sons d’embat

Sons d’Embat desembarca l’any 2019 dins del panorama peninsular de música folk. Un conjunt liderat per l’acordionista ontinyentí Pau Barberà amb una diversificada i amplia tripulació de 9 músics provinents de València, Illes Balears i Catalunya, presenten un repertori de cançons pròpies dintre del gènere músiques del món o worldmusic amb un llenguatge propi i nou basat en cançons d’arrel peninsulars i mediterrànies de diferents indrets que ens porta l’Embat. El vent que bufa de la mar a la terra, un punt de partida que naix des de l’interior de la mediterrània fins a endinsar-se més enllà de les nostres terres i fronteres, transformant-lo en l’impuls de la manxa, i així en el so particular de l’acordió diatònic per fer-ne a cada terra la seua pròpia cançó.

Seixanta minuts on podem sentir, cants i músiques de Catalunya i València, arranjaments de música tradicional basca com el fandango “Albiztur”, tonades del País Lionès, barrejat amb el diàleg polifònic de les veus i de melodies amb una reminiscència cèltica i bretona.

Som panderos quadrats, panderetes, timbals, darbukes, caixó flamenc, bombo, tabal, acordió diatònic, cel·lo, gralla, tarota, flautes i dos dolces i polifòniques veus, que fan que aquesta fusió instrumental no deixe indiferent a ningú, transportant tota aquesta combinació de fonts sonores en un viatge musical emotiu i vibrant en tots els sentits. Cada motlle rítmic, cada harmonia, i cadascuna de les tímbriques presentades tenen una justificació emocional i artística que deixa entreveure la seua influència.

Autoria: Sons d’Embat, poemes de David Mira i temes d’origen popular i tradicional
Composició i direcció musical: Pau Barberà
Interpretació: Pau Barberà, Sandra Monfort, Àngela Furquet, Aitor Sáez, Gustau Garcia, Uri Català, Toni Fort
Disseny i Producció: Pau Barberà i Nicolau Duran

Programació

04/07/2021  22:00hPlaça de l'Ajuntament de ValènciaEspectacles

Videos

Cançó dels traginers - Sons d'Embat

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info