Portada >  > programació escènica > El Sarau de la Fira · Nits de Folk

01 de de juliol de 2022

Accés lliure i gratuït

El Sarau de la Fira · Nits de Folk

INAUGURACIÓ DEL FESTIVAL POLIRÍTMIA 2022

Dins de les Nits de Folk, el Sarau de la Fira vol rememorar la tradicional presència en el seu programa dels antics quadros de balls populars amb una sessió de música i ball oberta a balladors i balladores, però també a totes aquelles persones que s’acosten a la Plaça de l’Ajuntament per a ballar a la fresca jotes, fandangos, boleros, seguidilles, valencianes... Enguany els encarregats d’animar la sessió seran els membres de La Quadrilla del Molí, un grup nascut el març de 2020 amb persones provinents de la música tradicional i d’arrel valenciana unides per anys d’experiència en els balls i les tradicions, a partir de la qual han generat uns vincles d’amistat i una inquietud per investigar el llegat de la nostra música.

En el seu treball d’investigació i recuperació parteixen dels registres més antics que es coneixen, consultant experts i estudiosos, per transcriure de la manera més fidedigna possible el caràcter donat pels informants, respectant en tot moment les diferències musicals provinents de l’entorn geogràfic on es recolliren. Amb el seu projecte original "reQperem", la Quadrilla treballa per mantindre el meravellós patrimoni que ens han cedit generacions anteriors i que volen evitar que caiga en l’oblit.

Programació

01/07/2022  22:00hPlaça de l'Ajuntament de ValènciaProgramació escènica

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info