Portada >  > programació escènica > “EL PANTORILLAS”

08 de de juliol de 2022

Gratuït. Recollida d’invitacions des d’una hora abans a taquilla

“EL PANTORILLAS”

Miguel Ángel Montesinos, “El Pantorillas”, presenta Las coplas del molino, un projecte que rememora la indústria de la farina i el pebre roig dels molins de la ciutat de Múrcia per a donar valor al poble, la seua història i la seua tradició. Un concert que dona veu a l'experiència, els records i el treball dels vilatans a través de noves cobles i melodies.

La seua proposta musical és un fidel exponent de l'afirmació “el folklore està viu”, on fa una reelaboració personal i innovadora de tot aquest patrimoni sonor i li dona un valor i un lloc en els nostres dies, executant els seus propis estils sense eixir-se dels codis, de l'estètica i del llenguatge de les músiques de la tradició oral per a ball del territori, a les quals els aporta un nou sentit i una forma d'evolució, emportant-se-les a l'actualitat. Així ens mostra la seua manera d'entendre el folklore del sud-est, amb una estètica personal, amb unes melodies flexibles en les frases cantades, entrellaçant ritmes ancestrals amb temes nous, entenent la música tradicional com una espècie d’avantguarda arcaica allunyada d’allò convencional.

Miguel Ángel Montesinos “El Pantorrillas”: veu, postisses i pandereta
Tomás García: guitarra espanyola

Programació

08/07/2022  20:00hTeatre RialtoProgramació escènica

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info