Portada >  > programació > Aljub

05 de juliol de 2021

Cor de magrana

Aljub

Celebrant vint anys de trajectòria, Aljub presenta el nou disc Cor de magrana, com una fruita madura i badada, plena de grans i llavors que donen pas al naixement de nous arbres. És així com la música tradicional valenciana conforma el cor d'Aljub i la seua sement és sembrada per al renaixement de melodies ja cantades, que ara creixen en altres contextos i en altres temps. En aquest concert especial, al Festival Polirítmia, compartiran escenari amb diversos artistes convidats.

Nascut l'any 2002, i capitanejat per Joansa Maravilla, per Aljub han passat nombrosos músics que han deixat la seua empremta artística i personal en cadascun dels cinc treballs discogràfics publicats fins ara: “Escarbant en la memòria” (Cambra Records, 2004), Portes (Picap, 2010), En minúscules (Autoeditat, 2012), De les restes dels naufragis (Lacasacalba, 2019) i Afluències (Picap, 2009), junt amb el grup Krama.

Arran de ser seleccionats al circuit de música folk de l'Institut de la Joventut (INJUVE 2003), van emprendre una gira per festivals de folk com ara el de Cartagena, Segovia i Getxo. L’any vinent representarien a l'INJUVE dins del circuit europeu de folk, actuant a Irlanda i Itàlia. El programa Discópolis, de RNE-3, els va triar per a representar a l'estat espanyol al Festival de Ràdios Europees de Forde (Noruega). Des d'aleshores, Aljub ha seguit realitzant desenes de concerts en diversos festivals a l'àmbit estatal.

Andrés Belmonte (nais i flautes)
Ales Cesarini (contrabaix)
David Gadea (percussions)
Rafel Arnal (veu)
Joansa Maravilla (oud i kanun)

CONVIDATS

Elma Sambeat (veu)
Carraixet (veus): Vanessa Giner, Miryam Giner, Eva Giner, Mari Giner, Carmen Giner
 

Producció tècnica: Dispasò
Josep Maravilla (só)
Jorge Martí (monitors)

Programació

05/07/2021  22:00hPlaça de l'Ajuntament de ValènciaEspectacles

Videos

Aljub - Cor de magrana

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express





Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info