Portada >  > programació escènica > ABRAHAM CUPEIRO

04 de de juliol de 2022

Gratuït. Recollida d’invitacions des d’una hora abans a taquilla

ABRAHAM CUPEIRO

L’artista multidisciplinar gallec presentarà Resonando en el pasado, un concert pedagògic en el qual viatja al passat més remot de la nostra espècie a través del so dels instruments de vent. Des d'una xicoteta flauta d'os (46000 a.c) fins a instruments originals del segle XIX, passant per d’altres poc coneguts com el karnyx. La seua col·lecció abasta més de 200 instruments de tot el món i diferents èpoques. Al llarg del concert, tots ells ressonaran de nou, donant lloc a interessants anècdotes.

La curiositat i inquietud d’Abraham Cupeiro li proporcionen una visió polièdrica de l'art musical i una gran experiència en diferents camps: organologia, interpretació històricament informada, construcció d'instruments i composició.

En 2017 va publicar Os Sons Esquecidos, des del qual va donar un nou espai sonor a diversos instruments mil·lenaris com el karnyx celta o el cornu romà. Va ser gravat junt amb la Real Filharmonía de Galicia, baix el segell discogràfic de Warner Classics. En 2019 va enregistrar Pangea als estudis Abbey Road amb la Royal Philharmonic Orchestra de Londres. Un treball que va veure la llum en 2020.

Programació

04/07/2022  12:15hSala Matilde Salvador - La Nau UVProgramació escènica

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info