Portada >  > agenda > Oscar Antolí Quartet

10 de juliol de 2021

Penínsulas

Oscar Antolí Quartet

Inspirat en la història i les cultures de la Mediterrània, el quartet encapçalat pel músic Oscar Antolí interpreta composicions originals amb l'objectiu de reconstruir un pont perdut entre la música de les seues costes orientals i occidentals. Procedents de diferents llocs d'Europa i d'una àmplia gamma de gèneres musicals, els músics d’aquest grup creen un so per evocar imatges i records de persones, vides i mons llunyans, sent al mateix temps una música melancòlica i eufòrica. 

Com el mateix nom ens deixa entreveure, el seu primer àlbum, Penínsules, ens transporta en un viatge melòdic per tres penínsules de la Mediterrània (Ibèria, els Balcans i Anatòlia). Aquest disc destaca pel seu eclecticisme ja que el ventall d’estils que presenta reivindica la riquesa d’unes cultures musicals aparentment diferents, però que, tot barrejant-les com toca, convergeixen en unes arrels comunes. Penínsules és, en el fons, una proposta de retrobada. En aquests temps convulsos en què per tot arreu se’ns recalquen els perills migratoris, les incompatibilitats culturals i les fòbies religioses, aquest projecte aposta per recuperar una identitat compartida que, si més no, a l’àmbit musical, ens permet confraternitzar.

Carlos Ronda (percussió)
Marko Ferlan (baix elèctric)
Rainer Maria Nero (guitarra)
Oscar Antolí (clarinets i kaval)

Programació

10/07/2021  20:00hPlaça de l'Ajuntament de ValènciaEspectacles

Videos

Oscar Antoli Quartet - Tema

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info