Portada >  > Agenda > Cant al Ras
Cant al Ras

Cant al Ras

05 de juliol de 2019

Concerts

Cant al Ras

El Cant al Ras de la Fira s’ha plantejat des dels inicis com un acte participatiu en què es posa a prova l’habilitat d’improvisació i execució de versadors i cantadors de cant d’estil i albades, a partir de paraules, temes o situacions suggerits pel públic.

La novetat d’enguany serà la presentació dels membres del Racó del Vers, coordinats per Josemi Sánchez. Una oportunitat per a veure en acció el planter de noves cares emergents del vers improvisat i donar a conéixer el treball realitzat després d’un temps de formació, una activitat capdavantera perquè fins ara no ha existit cap lloc on «estudiar» esta parcel·la de la nostra cultura tradicional. Serà una mena de classe pràctica, en viu i amb la immediatesa del directe. Tot un repte, però ben necessari a fi d’assegurar el futur i la renovació estètica i conceptual del vers valencià improvisat.

En l’edició d’enguany participen les cantadores Tatiana Prades i Trini Carballo; els cantadors Toni Guzman i Josep A. Aparicio, Apa, i els versadors Josemi Sánchez i el Racó del Vers, que estaran acompanyats a la música per la rondalla de corda de Godella, el grup de vent de Bétera i la colla de dolçainers i tabaleters El Garbí de Silla.

Programació

05/07/2019  23:00hPlaça de la Mare de DéuConcerts

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Polirítmia

Tel. +34 961 20 65 00
poliritmia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Polirítmia

Concerts i formació en músiques i danses de la Mediterània

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info